20 квітня 2011

Обстеження рухомого складу

Згідно з Постановою Координаційної ради від 2 березня, матеріали обстеження направлені керівникам структурних підрозділів залізниць та Генеральному директору Укрзалізниці для вжиття необхідних заходів.
Це викликано тим, що на кожен обстежений локомотив припадає більш ніж 2 порушення, при яких він взагалі не може експлуатуватися.
Крім того, враховуючи, що фінансово-економічний стан залізничників вкрай тяжкий, адміністрація фактично примушує локомотивні бригади працювати на непридатних до експлуатації локомотивах та брати на себе повну відповідальність за стан безпеки руху.
Враховуючи це, у разі не прийняття адміністрацією конкретних дієвих заходів що до приведення локомотивів та вагонного рухомого складу у придатний до експлуатації стан, матеріали обстеження будуть передані ЗМІ та правоохоронним органам та РНБО для вжиття заходів щодо забезпечення безпеки громадян на залізничному транспорті.
Пропонуємо Вашій увазі звернення до Генерального директора Укрзалізниці Козака В.В з матеріалами обстеження по тепловозам, електровозам та МВРС.