30 грудня 2010

Пікетування Управління Південно-Західної залізниці

28 грудня 2010 року відбулося пікетування будівлі Управління Південно-Західної залізниці представниками профспілкових організацій, які входять до Спільного представницького органу (СПО) профспілкових організацій Південно-Західної залізниці – дорожньої профспілкової організації ВПМУ Південно-західної залізниці та київської територіальної профспілкової організації ВПЗУ Південно-Західної залізниці.
Незважаючи на прохолодну погоду та складні метеорологічні умови, учасники пікетування героїчно відстояли заявлений час пікетування. При цьому гучність закликів до керівництва залізниці щодо виконання вимог профспілкових організацій привернула увагу значної кількості посадовців Управління залізниці.
Зрозуміло, що активність та емоційність закликів учасників пікетування привернули увагу начальника залізниці Кривопішина О.М.
Через невеликий час після початку пікетування, до переговорів були запрошені представники пікетувальників.
Під час проведення наради з керівництвом залізниці, головою дорожньої профорганізації ВПМУ Бойкачовим А.М. та головою територіальної профорганізації ВПЗУ Козельським В,В були надані юридичні обґрунтування вимоги яка була винесена на пікетування: «Керівництву державного територіально-галузевого об’єднання (ДТГО) «Південно-Західна залізниця» негайно розпочати переговори з СПО профспілкових організацій Південно-Західної залізниці з питань розробки проекту нового колективного договору залізниці.»
Внаслідок складних та емоційних переговорів було досягнуто домовленостей щодо задоволення вимог пікетування. Прийнято спільне рішення про початок переговорів адміністрації ДТГО «Південно-Західна залізниця» та Спільного представницького органу профспілкових організацій.
Зважаючи на наближення новорічних та різдвяних свят, перше засідання робочої групи представників сторін відбудеться 11 січня 2011 року.
Дорожній комітет профспілкової організації ВПМУ Південно-Західної залізниці в цілому задоволений досягнутим результатом та сподівається на плідну та конструктивну співпрацю з колегами по СПО та адміністрацією Південно-Західної залізниці в процесі підготовки проекту нового колективного договору залізниці, маючи за мету збереження досягнутого рівня соціального забезпечення працівників залізниці та підвищення рівня захисту трудових прав.
Особлива подяка висловлюється учасникам пікетування за гідну, активну та емоційну участь у заході.
ТРИМАЙМОСЯ РАЗОМ!!!