23 квітня 2009

Протокол наради з питання реформування залізничного транспорту

За результатами наради, проведеної Прем’єр-міністром України Юлією Тимошенко з питань реформування залізничного транспорту, яка проходила 15 квітня, вона надала протокольні доручення:
 
1. З метою опрацювання питань підготовки до реформування залізничного транспорту у п'ятиденний строк утворити міжвідомчу робочу групу під головуванням Міністра транспорту та зв'язку за участю представників галузевих профспілок, якій в місячний строк здійснити детальний аналіз активів галузі. За результатами підготувати узгоджені пропозиції щодо заходів з законодавчого забезпечення проведення відповідних структурних змін.
2. В триденний строк вирішити питання скасування наказу Міністерства транспорту та зв'язку від 18 квітня 2008р. № 463, яким зі сфери управління Укрзалізниці були виведені підприємства, що входять до складу єдиного виробничо-технологічного комплексу залізничного транспорту. Про виконання доповісти не пізніше 21 квітня 2009р.
3. Підготувати та подати для затвердження на черговому засіданні Уряду проект рішення про скасування постанови Кабінету Міністрів України від З грудня 2008 р № 1044.
 
Сподіваємось, що це доручення не буде проігноровано Міністром Й.Вінським, як попереднє від 25.04.08 року.