16 березня 2012

Засідання Координаційної ради

До порядку денного були включені питання підготовки до чергового X з‘їзду, участі у Міжнародному дню дій залізничників ITF, оплати слідування локомотивних бригад пасажирами.
Прийнято рішення
                 Провести X черговий з’їзд ВПМУ 22-24 травня, визначена квота представництва на з’їзді, обговорені питання його проведення.
                 Прийняти участь у міжнародному дні дій залізничників ITF з урахуванням рекомендацій ITF.
                 Направити звернення до генерального директора Укрзалізниці Козака В.В. з проханням відкоригувати питання службового проїзду пасажиром працівників залізничного транспорту.
Перед учасниками засідання виступив Генеральний директор Укрзалізниці В.Козак та начальник Південно-Західної залізниці О.Кривопішин, які поздоровили присутніх з 20-ти річчям профспілки.
Відбувся конструктивний діалог В.Козака з учасниками засідання, під час якого він надав відповіді на чисельні запитання. Частина питань прийнята для додаткового розгляду та вирішення їх по суті.
Також  перед учасниками виступили ветерани профспілки Усатий А., Рисований В., Сапожник В, Мушій Г., Гуменюк  В, які розповіли, з яким піднесенням та сподіваннями створювалася наша профспілка.