27 листопада 2011

Зустріч з Генеральним директором Укрзалізниці

18.11.11. у м Києві відбулося засідання президії ВПМУ, у якому прийняли участь: С.Каріков, А.Бойкачов, А.Клименко В.Мельник, І.Мунтян, В.Чернецький, голова ЦРК Р.Владика.

В той же день відбулася робоча зустріч Президії з Генеральним директором Укрзалізниці Володимиром Козаком.

Під час зустрічі розглядалися питання : Оптимізації роботи пасажирського господарства та соціально-економічних наслідків відміни окремих пасажирських поїздів, недоліків у організації ремонту тягового рухомого складу, невідповідності нормам КЗпП (ст. 104) системи оплати праці локомотивних бригад та заниження заробітної плати з причини необгрунтованної зміни нумерації вантажних поїздів, про оздоровлення залізничників (членів ВПМУ) та членів їх сімей, про вдосконалення системи колективних договорів у зв’язку з введенням в дію Закону України «Про соціальний діалог» .

Під час зустрічі В.Козак висловив свою здивованність. По суті розглянутих питань запропоновано провести аналіз, консультації та спільно з представниками Укрзалізниці розглянути знову для прийняття найоптимальніших рішень. Також розглянули питання взаємовідносин адміністрації доріг та структурних підрозділів Південної залізниці ( ТЧ Куп’янськ)