17 червня 2009

Звернення до Юлії Тимошенко

Прем’єр-Міністру України Ю.В.Тимошенко
 
Шановна Юлія Володимирівна!
 
15 квітня ц.р., під Вашим головуванням відбулася нарада з питань реформування залізничного транспорту.
Під час цієї зустрічі до Вас була доведена інформація про невиконання на протязі року Міністром транспорту та зв’язку п. Вінським Й.В. Вашого протокольного доручення, яке Ви надали йому за результатами зустрічі з профспілками транспортної галузі 25.04.08 р., у частині призупинення дії наказу від 18.04.08р. №463, яким змінюється підпорядкування окремих підприємств залізничного транспорту та призводиться руйнування усталеної організаційної структури транспорту як єдиного виробничо-технологічного комплексу.
За результатами наради Вами було надано протокольне доручення п. Вінському Й.В. згідно з яким, в триденний строк він повинен був вирішити питання скасування зазначеного наказу, та доповісти про виконання не пізніше 21 квітня.
Шановна Юлія Володимирівна, пройшло два місяці після цієї наради, а Ваше доручення ще і досі не виконано.
Міністр транспорту та зв’язку України п. Вінський Й.В демонстративно ігнорує розпорядження, які Ви надавали йому у присутності представників профспілок, прикриваючись тим, що він являється членом політради БЮТ.
Крім того, Міністерством транспорту та зв’язку затягується виконання Вашого доручення, щодо опрацювання у місячний строк питання підготовки до реформування залізничного транспорту.
Міжвідомча робоча група повинна була бути створена під головуванням Міністра транспорту та зв’язку України Й. Вінського, але він проігнорував роботу цієї комісії і не був присутній на жодному з її засідань.
Робота цієї комісії ведеться упереджено з ігноруванням позиції залізничників.
Пересічні залізничники питають нас, що ще треба зробити, щоби примусити пана Й.Вінського виконувати Ваші розпорядження та зупинити зубожіння залізничного транспорту.
Нам нема чого їм сказати. Погодьтесь, не проводити ж нам страйк за його відставку. Він того не вартий.
Просимо Вас, шановна Юлія Володимирівна, вжити усіх необхідних заходів для того, щоб Ваші міністри виконували Ваші розпорядження, або нехай шукають собі інше місце роботи.
 
З глибокою повагою,   Голова профспілки                         С.Каріков